One Year In: Unilever HQ

UnileverHQ_01.jpg

Creating a new headquarters in New Jersey for Unilever's 1,000+ brands was a mammoth task. Perkins and Will transformed five 1960s office buildings into a new, state-of-the-art workplace with climate consciousness at the heart.

CLIENT: Nate Barney, Unilever North America Service Delivery Director, Workplace & Travel Services

Plans for our North American headquarters launched in 2014 to support our Sustainable Living Plan and Unilever’s corporate-wide goal to be carbon positive in operations by 2030. Together with Perkins and Will and Edge Technologies, we crafted a future-proof vision with sustainability at its heart.

We wanted a workplace that supported the evolving needs of our modern workforce, while also functioning as a recruitment tool to attract the best and brightest talent.

Read more

Read more

One year on, the endeavour has been a huge success. Not only have we received an overwhelmingly positive response from employees, the project has also been awarded LEED platinum certification from the U.S. Green Building Council as well as LEED Commercial Project of the Year.